ПРОФІЛАКТИКА НЕВИНОШУВАННЯ ВАГІТНОСТІ У ЖІНОК ІЗ ДЕСТРУКТИВНИМ ЛІКУВАННЯМ ЦЕРВІКАЛЬНИХ ІНТРАЕПІТЕЛІАЛЬНИХ НЕОПЛАЗІЙ У АНАМНЕЗІ - Лоя, Н. О.; Корчинська, О. О. (Проблеми клінічної педіатрії, 2019)
Проведено порівняльну оцінку перебігу вагітності, пологів, післяпологового періоду та неонатального періоду у жінок після деструктивних методів лікування в анамнезі. Встановлено, що використання розробленого нами профілактично-лікувального комплексу дозволяє впливати на певні ланки етіопатогенезу дисплазії та дисбіозів у лікувально- профілактичному режимі і знизити частоту невиношування у даній групі.