ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ «МАТИ-ПЛАЦЕНТА-ПЛІД» ПРИ ПЛАЦЕНТАРНІЙ ДИСФУНКЦІЇ - Черняк, М. М.; Корчинська, О. О. (Проблеми клінічної педіатрії, 2019)
На основі огляду даних сучасної літератури висвітлені основні патогенетичні аспекти формування синдрому плацентарної дисфункції та описані високоінформативні методи виявлення патологічних змін на ранніх термінах вагітності.