СТРУКТУРА ЗАХВОРЮВАНОСТІ ЖІНОК РЕПРОДУКТИВНОГО ПЕРІОДУ У РІЗНИХ БІОГЕОХІМІЧНИХ ЗОНАХ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Мушак, Н. І.; Герзанич, С. О. (Проблеми клінічної педіатрії, 2016)
Наведені результати відображають сучасний стан поширеності соматичної патології серед жінок репродуктивного віку різних біогеохімічних зон Закарпаття. З метою виявлення причинно-наслідкових зв’язків між тяжкістю йодного дефіциту і частотою окремих захворювань, досліджено вірогідну кореляцію між їх динамічними рядами за період 2011 – 2015 рр. Дана інформація представлена та проаналізована в розрізі трьох біогеохімічних зон Закарпатської області.