КЛІНІКО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНА ОЦІНКА СИНДРОМУ ДИФУЗНОЇ М’ЯЗОВОЇ ГІПОТОНІЇ З ЗАТРИМКОЮ СТАТОКІНЕТИЧНОГО РОЗВИТКУ У ДІТЕЙ РАННЬОГО ВІКУ - Кирилова, Л. Г.; Кізляк-Бубряк, М. Е (Проблеми клінічної педіатрії, 2016)
Проведено клініко-інструментальне обстеження в динаміці 30 дітей, віком від 4 місяців до 6 років, дівчаток – 16 (53%), хлопчиків – 14 (47%), з синдромом дифузної м’язової гіпотонії та затримкою статокінетичного розвитку, яке включало: оцінку неврологічного статусу, лабораторні аналізи, молекулярно-генетичне, електрофізіологічне (ЕФ) обстеження: стимуляційну та голкову електроміографію (ЕМГ).