ПОРУШЕННЯ МІКРОЕЛЕМЕНТНОГО СТАТУСУ У ХВОРИХ НА ХРОНІЧНИЙ ПАНКРЕАТИТ, ПОЄДНАНИЙ З ІХС - Мишанич, Т. В. (Проблеми клінічної педіатрії, 2016)
У статті представлений аналіз показників мікроелементів у крові хворих на ХП у поєднанні з ІХС. Висвітлено питання їх значення при даних патологіях та можливість корекції шляхом додаткового призначення до стандартного лікування пребіотика з вітамінно- мікроелементним комплексом.