ВИХОВНА РОБОТА ЗІ СТУДЕНТАМИ НА КАФЕДРІ ДИТЯЧИХ ХВОРОБ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Ленченко, А. В. (Проблеми клінічної педіатрії, 2017)
Вища школа повинна мати не тільки освітню та професійну спрямованість, але й виховний напрямок. У студента потрібно формувати високий рівень культури, високі моральні якості, виховувати їх патріотами своєї країни, творчими особистостями, соціально активними громадянами. Освітньо-виховний процес вимагає формування нових педагогічних технологій взаємодії викладача зі студентом, також є потреба у підвищенні ролі викладача як носія знань і культури, у розвитку та удосконаленні гуманістичного стилю взаємовідносин між викладачем і студентом.