ОЦІНКА СТАНУ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ м. УЖГОРОД У ДИНАМІЦІ ВПРОДОВЖ 2012–2016 РОКІВ - Микита, Х. І.; Рогач, І. М. (Проблеми клінічної педіатрії, 2017)
Вивчено стан здоров’я дітей шкільного віку м. Ужгород упродовж 2012–2016 років. Вивчено рівень і структуру захворюваності серед школярів м. Ужгород у динаміці впродовж 2012–2016 років. Установлено, що найвища захворюваність серед дітей шкільного віку м. Ужгород спостерігається у 2012 році (2090,8‰), а найнижча – у 2013 році (1510,9‰). У струк- турі захворюваності серед школярів м. Ужгород в динаміці протягом 2012-2016 років найбільшу питому вагу займають хвороби органів дихання (39,41%; 42,49%; 40,39%, 40,57% і 35,22% відповідно), а найнижчу – новоутворення (0,19%; 0,26%; 1,22%; 1,17% і 1,01% відповідно).