ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧОВОГО СТАТУСУ ДІТЕЙ ІЗ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ РОЗЛАДАМИ ЖОВЧОВИВІДНИХ ШЛЯХІВ - Няньковський, С. Л.; Лабінський, П. А. (Проблеми клінічної педіатрії, 2019)
У статті висвітлені питання аналізу харчового статусу дітей із функціональними розладами жовчовивідних шляхів. Проведено аналіз триденного харчового щоденника за допомогою комп’ютерної програми, який засвідчив недостатність мікроелементів та деяких вітамінів у харчовому раціоні та нераціональний стереотип харчування.