ГІПЕРГОМОЦИСТЕЇНЕМІЯ ЯК ОСНОВА РІЗНИХ ПАТОЛОГІЧНИХ СТАНІВ (огляд літератури) - Корчинська, О. О.; Ростока, Л. М.; Лях, О. І.; Сіткар, А. Д.; Лях, В. І.; Галдунова, Гелена; Шлоссерова, Алена (Проблеми клінічної педіатрії, 2019)
Проведено аналіз 44 джерел інформації вітчизняної та зарубіжної літератури на тему етіопатогенезу гіпергомоцистеїнемії, причинних факторів, значення у виникненні різних захворювань, що є важливою медико-соціальною проблемою.