РЕЗУЛЬТАТИ ПРЯМОЇ РЕВАСКУЛЯРИЗАЦІЇ ДИСТАЛЬНИХ ФОРМ УРАЖЕННЯ АРТЕРІЙ НИЖНІХ КІНЦІВОК - Горленко, Ф. В. (Проблеми клінічної педіатрії, 2017)
У роботі вивчено та проаналізовано результати хірургічного лікування хворих, яких прооперовано у відділенні судинної хірургії Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Андрія Новака від 2005 до 2017 року з приводу критичної ішемії при облітеруючому атеросклерозі судин нижніх кінцівок. Висвітлено безпосередні та віддалені результати прямої реваскуляризації дистальних форм ураження артерій нижніх кінцівок.