ВПЛИВ РІЗНИХ РЕЖИМІВ ЛАЗЕРА З ТЕРМОЕФЕКТОМ НА СТРУКТУРУ КОМПАКТНОЇ КІСТКОВОЇ ТКАНИНИ ТА РЕГЕНЕРАЦІЮ КІСТКИ У БІЛИХ ЛАБОРАТОРНИХ ЩУРІВ - Шимон, В. М.; Кубаш, В. І.; Стойка, В. В. (Проблеми клінічної педіатрії, 2017)
Робота присвячена вивченню впливу різних режимів лазера з термоефектом на структуру кісткової тканини, кістковий мозок та регенерацію кістки у білих лабораторних щурів. Результати дослідження базуються на експериментальному дослідженні, проведеному на 20 білих лабораторних щурах 6-місячного віку в 2-х серіях експерименту. Отримані дані свід- чать про стимуляцію регенерації кістки в ділянки діафіза після дії лазера на 7-му добу.