ОСОБЛИВОСТІ ВПЛИВУ МІНЕРАЛЬНОЇ ВОДИ «НАФТУСЯ» НА ОРГАНІЗМ ЖІНОК ІЗ ГІПЕРПЛАЗІЄЮ ЩИТОПОДІБНОЇ ЗАЛОЗИ - Фучко, О. Л. (Проблеми клінічної педіатрії, 2017)
Стаття присвячена дослідженню патофізіологічних особливостей функціонування щитоподібної залози у жінок з гіперплазією даного органа і обґрунтування можливостей використання бальнеотерапії із застосуванням мінеральної води «Нафтуся».