ОСОБЛИВОСТІ КЛІНІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ ЕТІОЛОГІЇ ДИСТОПІЇ ТА РЕТЕНЦІЇ ЗУБІВ У ФРОНТАЛЬНІЙ ДІЛЯНЦІ ПРИ ПАТОЛОГІЧНОМУ ПРИКУСІ (КЛІНІЧНИЙ ВИПАДОК) - Локота, Ю. Є.; Кухарчук, Л. В.; Кухарчук, В. М.; Негря, А. В.; Локота, М. Є.; Вовчок, Р. В.; Маляр, А. В. (Проблеми клінічної педіатрії, 2017)
У статті розглядаються особливості виникнення аномалій прорізування зубів з подальшим формуванням як тимчасового, так і постійного патологічних видів прикусу та встановлення причинно-наслідкових зв’язків між етіологічними факторами та виникненням дистопії та ретенції зубів, обґрунтування особливостей високоякісної діагностики при клінічному дослідженні, що є необхідним для проведення кваліфікованого корегування та лікування пацієнтів з деформацією зубних рядів.