КІР – ПРОБЛЕМА СУЧАСНОЇ ДИТЯЧОЇ ІНФЕКТОЛОГІЇ (ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ) - Горленко, О. М.; Гема-Багина, Н. М. (Проблеми клінічної педіатрії, 2017)
В статті розглянуті основні питання етіопатогенезу, класифікація, клініка коруmна сучасному етапі. Аналіз епідситуації з кору в Україні свідчить про те, що дана тематика є надзвичайно актуальною.