ОСОБЛИВОСТІ ДІАГНОСТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ ПРОНИКАЮЧИХ ПЕРЕЛОМІВ ТІЛ ГРУДНИХ І ПОПЕРЕКОВИХ ХРЕБЦІВ - Шимон, В. М.; Шимон, М. В.; Шерегій, А. А. (Проблеми клінічної педіатрії, 2017)
В статті представлені результати лікування проникаючих переломів тіл хребців грудо-поперекового відділу хребта малоінвазивним методом з використанням гранул гідроксилапатитної кераміки. З метою лікування було застосовано хірургічне втручання у 164 пацієнтів. Добрі результати відзначено у 122 хворих, задовільні – у 38 хворих, а незадовільні – у 4 хворих.